HOTSCRIPT. uCoz. Ro Va ofera Teme, Scripturi, Sabloane, Aspecte Module, Javascript, Teme ucoz traduse


Pasul 1: Panoul de Control - Unelte - Manager de fişiere - încărcați cele șase dosare din 1 Manager de fişiere.

Pasul 2: Panoul de control - Design - Administrarea design-ului (șabloane) - schimbați codurile paginilor pentru care găsiți fișiere în dosarul 2 Module.

Pasul 3: Panoul de Control - Unelte - Informatori - creați patru informatori cu aceste setări. Codurile pentru șabloanele informatorilor le găsiți în dosarul 3 Informatorii.

Pasul 4: Panoul de control - Setări - Setări standard - găsim Valoarea tag-ului <!DOCTYPE>:. În acel câmp înlocuim <!DOCTYPE> cu <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">. Facem acest lucru pentru afişarea corectă a şablonului în toate ''brauzerele''.

Pasul 5: Efectuăm următoarele setări:
* Principală » Ştirile site-ului » Setările modulului: bifăm Câmp personalizat 1 la Câmpuri pentru un nou formular de intrare:. Salvați.
* Principală » Catalog de fişiere » Setările modulului: bifăm câmpurile Numele autorului și Link-ul pentru descărcarea arhivei de pe un alt server la Câmpuri pentru un nou formular de intrare:. Salvați.

Pasul 6: Panoul de Control - Setări - Înlocuirea frazelor standard - deschidem câmpurile Formular pentru adăugarea de intrări noi la modulul "Ştiri site" și modificăm textul Câmp personalizat 1 cu Adresa clipului. Tot aici, mai jos, la Formular pentru adăugarea de intrări în "Catalogul de fişiere" găsim și înlocuim Link-ul pentru descărcarea arhivei de pe un alt server cu Fișierul torrent, iar Numele autorului cu Calitatea filmului. Salvați.

Rezultatul:
Categorie: Filme Postat de: Administrator Sursa: Necunoscut
Etichete:

Materiale Asemănătoare


Nou mp3pulse şablon gratis pen...
Adaugat : Administrator

Categoria : Music

Vizite
: 680 | Descarcari : 6

Original Sablon Gamelose ru.
Adaugat : Administrator

Categoria : Jocuri

Vizite
: 724 | Descarcari : 6

Superfilms şablon pentru uCoz
Adaugat : Administrator

Categoria : Filme

Vizite
: 874 | Descarcari : 74

Împarte Link-ul


Link-ul:
BB-code:
HTML:
Comentarii
Total Comentarii: 5
Trebuie sa fi utilizator al acestui site pentru a adauga comentarii.
[ Inregistrare | Autentificare ]

Cel mai bun studio RIP!

ParteneriStatistici Trafic
schimb de likeuri ClickLink.ro