HOTSCRIPT. uCoz. Ro Va ofera Teme, Scripturi, Sabloane, Aspecte Module, Javascript, Teme ucoz traduse

Acasa » Ad Board

Main » Ad Board » Limba Romana » Texte Argumentative

Text argumentativ despre Familie


  Sunt intru totul de acord cu ceea ce afirma scriitorul Tudor Musatescu despre familie, pornind de la citatul dat: "Ce poate fi mai frumos si mai bun in viata decat o familie unita…
  Sustin aceasta idee deoarece in opinia mea omul nu este nicaieri mai fericit decat in sanul familiei sale.
  In primul rand, familia ofera stabilitate, confort si siguranta. Oricine se simte protejat, linistit cand stie ca are alaturi persoane care ii doresc binele,care sunt gata sa il sprijine in mod neconditionat atunci cand are probleme.
   In alta ordine de idei, in familie, fiecare se poate bucura cu adevarat de realizari, de impliniri, poate comunica sincer cu ceilalti, se poate baza pe sfaturile lor, pe sprijinul si daruirea lor totala. Omul nu poate gasi intelegerea deplina decat in mijlocul familiei, adica in preajma celor ce-i doresc doar binele.
   In concluzie, omul este cu adevarat fericit in mijlocul familiei, cu care imparte bucuriile si tristetile, implinirile si esecurile, visurile si deziluziile.

Atentie : Textul de mai sus este doar un preview al referatului, pentru a vedea daca continutul acestui referat te poate ajuta. Pentru varianta printabila care poate sa contina imagini sau tabele apasa butonul de 'download' !!!

  Adaugat de
: Administrator
  EticheteFamilia, text argumentativ familie, texte argumentative, text argumentativ despre familie, referat familie, tudor musatescu, text argumentativ

  Vizualizari: 30473   Rating: 3.7/12
Total comments: 3
3  
Acest material nu este de descarcat pentru ca este prezentat in descriere !

2  
de unde descarc??

1  
viorica

Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]

Cel mai bun site de RIP !

ParteneriStatistici Trafic
schimb de likeuri ClickLink.ro