HOTSCRIPT. uCoz. Ro Va ofera Teme, Scripturi, Sabloane, Aspecte Module, Javascript, Teme ucoz traduse

Acasa » Ad Board

Main » Ad Board » Limba Romana » Texte Argumentative

Text argumentativ despre modul în care neadevărul influenţează calitatea relaţiilor interumane


Scrie un text argumentativ, de 15-30 de rânduri, despre modul în care neadevărul influenţează calitatea relaţiilor interumane.


      După părerea mea, neadevărul are o mare influenţă asupra calităţii relaţiilor interumane, deoarece adevărul este unul dintre principalele elemente care stau la baza relaţiilor interumane.
      În primul rând, neadevărul are în majoritatea cazurilor o influenţă negativă asupra calităţii relaţiilor interumane, decepţia şi minciuna fiind principalele modalităţi prin care se manifestă neadevărul.
      În al doilea rând, neadevărul poate avea şi o influenţă pozitivă, deoarece, uneori, adevărul poate fi prea crud. Astfel, ascunderea adevărului poate avea un efect benefic.
      În concluzie, putem admite că neadevărul are o extrem de mare influenţă asupra calităţii relaţiilor interumane, neadevărul sau ascunderea adevărului reprezentând unul dintre multele defecte ale fiinţelor umane.
Atentie : Textul de mai sus este doar un preview al referatului, pentru a vedea daca continutul acestui referat te poate ajuta. Pentru varianta printabila care poate sa contina imagini sau tabele apasa butonul de 'download' !!!

  Adaugat de
: Administrator
  Etichetetext argum, modul in care neadevarul influentea, modul in care minciuna influenteaza

  Vizualizari: 10485   Rating: 3.0/5
Total comments: 1
1  
nu este binea acest text argumentativ deoarece nu respecta structura...1-pornind de la tema/afirmatia/ideea data;2-in primul rand;3-in al doilea rand;4-de exemplu/spre exemplu;5-cred ca/consider ca;6-in concluzie asadar.....

Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]

Cel mai bun site de RIP !

ParteneriStatistici Trafic
schimb de likeuri ClickLink.ro