HOTSCRIPT. uCoz. Ro Va ofera Teme, Scripturi, Sabloane, Aspecte Module, Javascript, Teme ucoz traduse

Acasa » Ad Board

Main » Ad Board » Limba Romana » Texte Argumentative

Text argumentativ despre menirea scriitorului


Scrie un text de tip argumentativ , de 15-30 de randuri , despre menirea scriitorului, pornind de la o idee continuta de urmatoarea afirmatie: " Sufletul unui scriitor mare este sinteza sufleteasca a unui popor la un moment dat.  Nu traditiile sunt sufletul unui popor, ci scriitorii, ganditorii si artistii lui. {…] Nici Goethe, nici Eminescu nu sunt mari prin arta lor nationala, natiunile sunt mari prin arta acestor artisti. "
 
  Formularea ipotezei. Menirea scriitorului este sa exprime un anume mod de a simti, a gandi , a trai. Acesta este specific  anumitor comunitati dar, prin arta marilor scriitori , este inaltat la universalitate. Astfel, "sufletul” unei natiuni se imbogateste prin arta scriitorilor care au stiut sa-l puna in valoare prin opera lor si, totodata, capata un sens mai inalt, o dimensiune umana absoluta.

Atentie : Textul de mai sus este doar un preview al referatului, pentru a vedea daca continutul acestui referat te poate ajuta. Pentru varianta printabila care poate sa contina imagini sau tabele apasa butonul de 'download' !!!

  Adaugat de
: Administrator
  Etichetetext argumentativ despre menirea sc, Eminescu, sufletul unui scriitor, camil petrescu, menirea scriitorului, text argumentavi limba romana

  Vizualizari: 9367   Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]

Cel mai bun site de RIP !

ParteneriStatistici Trafic
schimb de likeuri ClickLink.ro