HOTSCRIPT. uCoz. Ro Va ofera Teme, Scripturi, Sabloane, Aspecte Module, Javascript, Teme ucoz traduse

Acasa » Ad Board

Main » Ad Board » Limba Romana » Texte Argumentative

Text argumentativ despre educaţie


Scrie un text argumentativ, de 15-30 de rânduri, despre iubire, pornind de la ideea identificată/ ideile identificate în următoarea afirmaţie: "Curiozitatea dă naştere pasiunii " (F.M. Dostoievski).


      După părerea mea, curiozitatea dă naştere pasiunii, deoarece atracţia faţă de necunoscut este caracteristică naturii umane.
      În primul rând, este cunoscut faptul că, în general, oamenii se simt atraşi de ceea ce nu cunosc, de ceea ce le este străin, de persoanele şi lucrurile pe care nu le înţeleg pe deplin şi cărora încearcă să le dezlege enigma.
      În al doilea rând, misterul dă naştere curiozităţii şi reprezintă de multe ori elementele esenţiale care se află la baza pasiunii şi a iubirii. Un exemplu în acest sens este dragostea rigăi Crypto faţă de lapona Enigel, ea făcând parte dintr-o lume complet diferită şi necunoscută lui Crypto.
      În concluzie, curiozitatea dă naştere pasiunii, dar, de multe ori, după dezlegarea misterelor faţă de care se manifestă curiozitatea, pasiunea este spulberată.

Atentie : Textul de mai sus este doar un preview al referatului, pentru a vedea daca continutul acestui referat te poate ajuta. Pentru varianta printabila care poate sa contina imagini sau tabele apasa butonul de 'download' !!!

  Adaugat de
: Administrator
  Etichetetext argumentativ, text argumentativ curaj, text argumentativ despre curaj, text argumentativ indrazneala, text argumentativ neinfricare

  Vizualizari: 1324   Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]

Cel mai bun site de RIP !

ParteneriStatistici Trafic
schimb de likeuri ClickLink.ro