HOTSCRIPT. uCoz. Ro Va ofera Teme, Scripturi, Sabloane, Aspecte Module, Javascript, Teme ucoz traduse

Acasa » Ad Board

Main » Ad Board » Limba Romana » Texte Argumentative

Text argumentativ despre curaj


  Scrie un text argumentativ, de 15-30 de rânduri, despre curaj.


      După părerea mea, curajul, indiferent dacă este spontan, fără ezitări sau deliberat şi lucid, reprezintă o calitate extrem de admirabilă.
      Din punctul meu de vedere, curajul spontan presupune o anumită doză de inconştienţă, el fiind declanşat prin intermediul instinctelor.
      În primul rând, acest tip de curaj poate fi extrem de primejdios, iar în al doilea rând, toate fiinţele sunt înzestrate cu acest tip de curaj bazat pe instincte.
      În schimb, curajul lucid nu este bazat pe instincte, ci pe raţiune, care ne diferenţiază de animale. De cele mai multe ori, oamenii sunt felicitaţi pentru curajul de care au dat dovadă, chiar dacă în majoritatea cazurilor acesta este spontan, fiind declanşat de nişte automatisme naturale.
      În concluzie, curajul este demn de admirat, indiferent de tip.

Atentie : Textul de mai sus este doar un preview al referatului, pentru a vedea daca continutul acestui referat te poate ajuta. Pentru varianta printabila care poate sa contina imagini sau tabele apasa butonul de 'download' !!!

  Adaugat de
: Administrator
  Etichetetext argumentativ indrazneala, text argumentativ neinfricare, text argumentativ despre curaj, text argumentativ curaj, text argumentativ

  Vizualizari: 3534   Rating: 4.0/1
Total comments: 1
1  
eseu

Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]

Cel mai bun site de RIP !

ParteneriStatistici Trafic
schimb de likeuri ClickLink.ro