HOTSCRIPT. uCoz. Ro Va ofera Teme, Scripturi, Sabloane, Aspecte Module, Javascript, Teme ucoz traduse

Acasa » Ad Board

Main » Ad Board » Limba Romana » Texte Argumentative

Text argumentativ despre cunoaştere


   Scrie un text argumentativ, de 15-30 de rânduri, despre cunoaştere, pornind de la ideea identificată/ ideile identificate în următoarea afirmaţie: "Cu cât mai adânc intri în pădure, cu atâta de mai multe lemne dai "   (Proverb românesc).


      Şi eu cred că, într-adevăr, cunoaşterea necesită o permanentă adâncire în ,,pădure" pentru a găsi mai multe ,,lemne". Într-adevăr, cei pasionaţi de un anumit domeniu de cunoaştere vor dori mereu să ,,se adâncească în pădure".
      De exemplu, cei pasionaţi de sport, fie vor practica ei înşişi un sport şi vor acumula experienţe noi şi, poate, premii, medalii, fie vor fi spectatori fideli şi perseverenţi, cum sunt suporterii cluburilor de fotbal, dar nu numai.
      Pe de altă parte, când studiem un anumit domeniu, cerut de şcoală sau ales chiar de noi, avem multe şanse să descoperim informaţii pe care, dacă le adâncim, ne-ar putea
îndrepta într-o direcţie pe care n-am fi întrevăzut-o de la început. O dovadă am desprins-o citind Romanul adolescentului miop de Mircea Eliade. Am fost impresionat, între altele, tocmai de voinţa adolescentului de a aprofunda domenii ştiinţifice atinse superficial sau deloc de programa şcolară a vremii lui.
      Aşadar, cunoaşterea ca activitate de cercetare sau de documentare poate fi comparată cu adâncirea într-o pădure imensă, însă nu o junglă haotică şi greu accesibilă, ci un loc în care potecile, drumurile pot să te ducă spre un liman aşteptat .
Atentie : Textul de mai sus este doar un preview al referatului, pentru a vedea daca continutul acestui referat te poate ajuta. Pentru varianta printabila care poate sa contina imagini sau tabele apasa butonul de 'download' !!!

  Adaugat de
: Administrator
  Etichetetext argumentativ despre cunoastere, text argumentativ romana, cunoastere, referat cunoastere, texte argumentative, text argumentativ cunoastere

  Vizualizari: 2782   Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]

Cel mai bun site de RIP !

ParteneriStatistici Trafic
schimb de likeuri ClickLink.ro