HOTSCRIPT. uCoz. Ro Va ofera Teme, Scripturi, Sabloane, Aspecte Module, Javascript, Teme ucoz traduse

Acasa » Ad Board

Main » Ad Board » Limba Romana » Texte Argumentative

Text argumentativ despre copilărie 3


     Scrie un text argumentativ, de 15-30 de rânduri, despre copilărie, pornind de la ideea identificată/ ideile identificate în următoarea afirmaţie:
  "Există vârsta de aur: e vârsta
copilăriei, a neştiinţei; de îndată ce ştim că vom muri, copilăria s-a terminat"
(Eugen Ionescu).


      Consider că afirmaţia lui Eugen Ionescu potrivit căreia Există vârsta de aur: e vârsta copilăriei, a neştiinţei; de îndată ce ştim că vom muri, copilăria s-a terminat este pe deplin adevărată deoarece copilăria este vârsta atât de preţioasă, dar şi trecătoare.
       În primul rând, atunci când suntem copii, nu percepem viaţa aşa cum o percepe un adult, pentru noi lumea înconjurătoare este un tărâm de basm în care şi cele mai mici lucruri ni se par atât de bucurătoare.
       În al doilea rând, copilăria îţi oferă fără să realizezi şansa de a trăi singurele momente contemplative ale existenţei tale.
       În concluzie, fiecare avem spiritul de copil la orice vârstă în sufletul nostru şi de aceea trebuie să o valorificăm, deoarece vârsta este ambalajul, spiritul de copil este mereu în noi.
Atentie : Textul de mai sus este doar un preview al referatului, pentru a vedea daca continutul acestui referat te poate ajuta. Pentru varianta printabila care poate sa contina imagini sau tabele apasa butonul de 'download' !!!

  Adaugat de
: Administrator
  Etichetetext argumentativ romana despre cop, copilarie text argumentativ, exista varsta de aur citat, varsta copilariei, copilaria, eugen ionescu

  Vizualizari: 20613   Rating: 4.8/4
Total comments: 1
1  
magda.zgorcea111@yahoo.com

Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]

Cel mai bun site de RIP !

ParteneriStatistici Trafic
schimb de likeuri ClickLink.ro