HOTSCRIPT. uCoz. Ro Va ofera Teme, Scripturi, Sabloane, Aspecte Module, Javascript, Teme ucoz traduse

Acasa » Ad Board

Main » Ad Board » Limba Romana » Texte Argumentative

Text argumentativ despre caracter


Text argumentativ despre caracter pornind de la afirmatia lui Titu Maiorescu: "Caracterul ii da omului libertatea interioara ”.

  Viata nu poate continua la cel mai inalt nivel daca individul traieste o viata doar cu degetele in soare si cu sufletul in umbra. Oricat de stralucit ar putea arata individul, acesta nu ar putea tinde catre libertatea sa interioara fara a dobandi un caracter potrivit acestei vieti.

  In primul rand, caracterul duce la formarea individului, spre maturitate. Un exemplu in acest sens il constituie aventura lui Harap-Alb in drumul sau spre maturitate (momentul cand le ajuta pe albine si furnici, sau atunci cand isi respecta cuvantul fata de span).


Atentie : Textul de mai sus este doar un preview al referatului, pentru a vedea daca continutul acestui referat te poate ajuta. Pentru varianta printabila care poate sa contina imagini sau tabele apasa butonul de 'download' !!!

  Adaugat de
: Administrator
  Etichetelibertate interioara, scriitorului, argumentativ, titu maiorescu, Text, menirea, limba romana, text argumentativ despre caracter, caracter

  Vizualizari: 5376   Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]

Cel mai bun site de RIP !

ParteneriStatistici Trafic
schimb de likeuri ClickLink.ro