HOTSCRIPT. uCoz. Ro Va ofera Teme, Scripturi, Sabloane, Aspecte Module, Javascript, Teme ucoz traduse

Acasa » Ad Board

Main » Ad Board » Matematica » Referate

Ecuatii exponentiale


1.Daca membrii au aceeasi baza ecuatia este echivalenta cu ecuatia (egalam exponentii). Solutiile acestei ecuatii sunt solutii ale ecuatiei date.

2.Daca , ecuatia nu are solutie (intotdeauna exponentiala ia numai valori strict pozitive). Daca , se logritmeaza ambii membri intr-o baza convenabila.

3.Se logaritmeaza ambii membri ai ecuatiei intr-o baza convenabila si apoi se rezolva ecuatia astfel obtinuta. Solutiile acestei ecuatii sunt solutiile ecuatiei date.

4.Ecuatiile de acest tip se rezolva prin substitutie. Se noteaza si se obtine ecuatia de gradul al doilea in cu solutiile .

5.Este o ecuatii exponentiala in care figureaza bazele a, b cu proprietatea ca produsul lor este unu, . De aici iar ecuatia se scrie echivalent: . Se noteaza si se obtine ecuatia de gradul doi in y: cu solutiile . Se revine la substitutie si se rezolva ecuatiile . Reuniunea acestor solutii este multimea solutiilor ecuatiei date....

Atentie : Textul de mai sus este doar un preview al referatului, pentru a vedea daca continutul acestui referat te poate ajuta. Pentru varianta printabila care poate sa contina imagini sau tabele apasa butonul de 'download' !!!

  Adaugat de
: Administrator
  Etichetemodel rezolvare ecuatii exponential, ecuatii exponentiale, ecuatii exponentiale matematica, rezolvari ecuatii matematica, exercitii matematica

  Vizualizari: 1237   Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]

Cel mai bun site de RIP !

ParteneriStatistici Trafic
schimb de likeuri ClickLink.ro